Sajtótájékoztatók, bemutatók

V. Környezetbarát Nap
2018.06.07.
Helyszín: Biatorbágy, Budai út 6.
Ismertető:

Környezetünk védelme mindannyiunk jövőjének záloga! Jöjjön el 2018. június 7-én és legyen Ön is részese ennek az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő, az országban egyedülálló eseménynek, amelyen minden a környezetvédelemről szól.

A rendezvényen:
• Környezetbarát Védjeggyel kitüntetett cégek bemutatkozása, termékeik megismertetése a rendezvény vendégeivel
• Magyar környezetbarát találmányok bemutatása
• Találkozás szervezetekkel, egyesületek, melynek tagjai vagy tevékenységei a környezetvédelemhez kapcsolódnak
• Weishaupt környezetbarát megoldásainak, termékeinek helyszínen történő bemutatása
• Volkswagen - elektromos és/vagy hybrid - autók tesztvezetése a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. jóvoltából
• Biofalatok kóstolása

Az V. Környezetbarát Napot idén is a Weishaupt Hőtechnikai Kft. telephelyén szervezzük meg. Szeretettel meghívjuk és várjuk Önt, erre a hazánkban páratlan, ingyenesen látogatható eseményre.

Rendezvény programja:
11.30 – 12.00 Regisztráció (rendezvényre és Volkswagen tesztvezetésre)
12.00 – 13.00 Ebéd (ebéd időtartama alatt is van tesztvezetés)
13.00 – 13.15 Köszöntő, rendezvény programjának bemutatása
13.15 – 15.00 Előadások, bemutatók (előadások időtartama alatt is van tesztvezetés)
15.00 – 17.00 Beszélgetések, tesztvezetés
17.00 Rendezvény zárása

Helyszín: Weishaupt Hőtechnikai Kft. - 2051 Biatorbágy, Budai út 6.

Miért érdemes eljönni?
• A rendezvény moderátora és műsorvezetője idén is Kovács ’Koko’ István, Olimpiai- és Világbajnok ökölvívó
• új Volkswagen típusú autók megtekintése, tesztvezetése a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. jóvoltából
• megismerheti, hogy Magyarországon melyek azok a termékek, melyek védjeggyel rendelkeznek és miért
• finom falatok és frissítők várják

A magyar nemzeti „Környezetbarát Termék” és az EU ökocímke (Ecolabel) jelentőségéről, elnyerésének feltételeiről a Karbon-lábnyom jelentőségéről a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. ad részletes tájékoztatást. A rendezvény ideje alatt az érdeklődők választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre. Hiszünk abban, hogy ezzel az egyedi kezdeményezéssel Partnereink a környezetünk megóvása érdekében fontos szakmai információkkal gazdagodhatnak.

hirdetés