Sajtótájékoztatók, bemutatók

MegKözTeherbringa Rendszer avatás
2018.03.29.
Helyszín: Dembinszky utca 32. Budapest 1072
Ismertető:

A Cargonomia a fenntartható városi közlekedésért és a helyi élelmiszer elosztásának megszervezéséért jött létre. 2015-ös alapításunk óta rengeteg különféle módon biztosítottunk lehetőséget mások számára, hogy teherbringákat próbálhassanak ki, kölcsönözhessenek ki vagy éppen a nekik legmegfelelőbbet vásárolhassák meg.

A következő lépésben szeretnénk rövid távon mindenki számára elérhetővé tenni a szállításnak ezt a fenntartható módját, ezért Budapest különböző közösségi pontjaira helyezünk ki teherbringákat, ahonnan egy új online platform segítségével városszerte bérelhetőek lesznek.
A rendszert 100%-ban a támogatók és felhasználók adományaiból tartjuk fent.

Szeretettel meghívunk a Közteherbringa Rendszer avatószertartására!

Az eseményre várunk minden - jelenlegi és jövőbeni teherbicikli használót, - családosokat, vállalkozókat vagy praktikus városlakókat, akik szívesen megmutatják másoknak, mire használják a saját cargojukat a mindennapokban, - és azoknak a közösségi pontoknak a képviselőit, akik szeretnének teherbringa kölcsönző ponttá válni!

Program: 2018 március 29.
18:00 Kapunyitás
18:30 Köszöntő az egybegyülteknek
18:45 A platform és a projektpartnerek bemutatkozása
19:00 Beszélgetés a Budapesti teherbiciklizésről és fejlődési lehetőségeiről
20:00 Zene és slow food teríték: falatkák és italok helyi termelőktől
22:00 Afterparty: Együtt eltekerünk egy másik helyre, ahol a szomszéd nem hívja ránk a zsarukat

A Cargonomia 1%-os kampányáról bővebben: http://cargonomia.hu/tamogasd-a-cargonomiat-es-a-nyitott-kert-alapitvanyt-adoddal/

A projekt az MKKP RÓSÁNÉKATÉKA pályázatának, és az ÚNKP-17- 3-I kódszámú Új Nemzeti Kiválóság Programjának támogatásával készült.
A program FB oldala >>>

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés