Világítástechnikai Társaság IX. LED Konferenciája

2018. február 06. - 2018. február 07.

LURDY Konferencia- és Rendezvényközpont

A Világítástechnikai Társaság 2018. február 6–7-án rendezi meg a IX. LED Konferenciát

LURDY Konferencia- és Rendezvényközpont

1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.  

Február 6.-án a 6-os teremben
Február 7.-én a 9-es teremben

A parkolás ingyenes a Lurdy Ház mögötti felszíni parkolóban. A parkolójegyet ki kell váltani, regisztrálásnál Nekem leadni, hogy ingyenes kihajtási jegyre tudjam cserélni.
Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a rendezvényen napi 2 kávészünet lesz. Aki kért étkezést az mind kettő szünetre kap kávékupont. Aki étkezést nem kért, az napi 1 kávékupont kap, amit eldönthet, hogy a délelőtti vagy a délutáni szüneten használ fel.

A konferencia mottója: LED világítás - az energiahatékonyságon túl…
A LED világítótestek fényhasznosítása napjainkra elérte és számos területén túlszárnyalta a hagyományos fényforrásokkal üzemelő rendszerek teljesítőképességét. Ma már világosan látjuk, hogy a LED-ek nem egyszerűn csak jó hatásfokú fényforrások, amelyek fokozatosan átveszik az izzólámpák, a fénycsövek és a nagynyomású kisülőlámpák helyét. A világítódiódák minden eddigi fényforrásnál könnyebben integrálhatók elektronikai rendszerekbe, egyszerűen vezérelhetők, műszakilag minden lehetőség adott, hogy olyan színű és intenzitású fényt hozzunk létre, amelyet a felhasználó egy adott pillanatban igényel. A LED rendszerekkel a világítástervezők rendkívül sokféleképpen alakítható eszközt kaptak a kezükbe és az ebben rejlő lehetőségeket csak most kezdjük felfedezni és kiaknázni.

IX. LED konferencia számos előadása az új világítástechnikai alkalmazásokkal foglalkozik. Olyan kérdéseket feszegetnek, amelyek túlmutatnak a világítástechnika hagyományos kérdésein:
• Hogyan hat a LED világítás az egészségre és az életminőségre?
• Mire használhatjuk az internetről vezérelhető világítótesteket?
• Hogyan kapcsolódik a LED világítás, mint infrastruktúra a Tárgyak Internete (Internet of Things, IoT) világához?
• Mi a szerepe a világításnak az okos városokban?

Több előadás foglalkozik majd a LED-ek méréstechnikájával, a LED világítótestek fénytani és elektromos minősítésével, megbízhatósági vizsgálatokkal.
Az előadásokat követő vitákban és a kávészünetben lehetőség lesz a LED rendszerek üzemeltetése során összegyűlt tapasztalatok kicserélésére és megvitatására.
Az eddigi LED konferenciákhoz hasonlóan most is megszervezzük a konferenciához kapcsolódó kiállítást, amelyen hazai világítástechnikai cégek mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat.
A részletes program letölthető innen >>>

Részvételi szándékát ITT jelezze.

Kulcsszavak led

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés