CSR Piac kiállítás 2011 (2011.06.03.)
1 / 14

A veszprémi Csalán nem csíp

Cikkünk: Kóstoló a hazai CSR intézkedések legjavából

Szerző: Sarkadi Péter greenfo

A KÖVET Egyesület második alkalommal rendezte meg a CSR Piac kiállítást június 2-án, a Millenáris Nagycsarnokban. A kiállítás keretében 40 cég összesen 65 különböző CSR intézkedésével és Valóban Felelős Vállalati modelljével jelent meg. A CSR Piac díjátadó gáláján 5 szakmai és egy közönségdíjat adtak át: a 2011 Legkiválóbb CSR Megoldása Díjat az ELMŰ-ÉMÁSZ-MÁSZ Társaságcsoport Energiapersely-Energiasuli programja kapta, az év Valóban Felelős Vállalata címet pedig a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. érdemelte ki.

A szakmai zsűri három további díjat is kiosztott: a KKV különdíjat a szekszárdi Ízlelő Családbarát Étterem kapta, az Önkéntesség Különdíjat a Coca-Cola HBC Magyarország Kft., a Skanska Property Hungary Kft-t pedig a Környezettudatos Vállalatirányítás Különdíjjal jutalmazták.

A CSR Piac látogatói is dönthettek egy díj sorsáról, szavazhattak kedvenc CSR intézkedésükre. Idén a Közönségdíjat a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ Igazgatóságának Zöld kommandó elnevezésű CSR intézkedése vihette el.
 

A veszprémi Csalán nem csíp
Kis képek
A veszprémi Csalán nem csíp Előbb megisszuk, aztán felöltözünk Dréher kollekció Bíró György mutatja be a Mavir távvezetékre szerelt túzokriasztóját Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület magányos kommunikáció Öko-Pack tanácsok Hankó Gergelytől öko híradó sokszemközt a társadalmi szerepvállalásról SZTE TIK Zöld Kommandója SZTE TIK Zöld Kommandója Közönségdíjas lett az SZTE TIK Zöld Kommandója Közönségdíjas lett az SZTE TIK Zöld Kommandója a Mavir vörös vércséi